Hier bent u: zinco.be > Beurzen

Op welke evenementen kunt u ons vinden in 2019

ZinCo Benelux staat op meerdere beurzen in België en Nederland. Tijdens deze evenementen presenteren wij de nieuwste trends en verstrekken we zowel projectgericht advies als productinformatie en basiskennis. Kortom alles op het fascinerende gebied van dakbegroening !

Deze beurzen vinden gedurende het hele jaar plaats op verschillende locaties in België en Nederland. Check daarom regelmatig deze pagina of neem contact met ons op.

CONGRES & FORUM PUBLIEKE RUIMTE - ICC GENT - Dinsdag 12 maart 2019

De alweer zesde editie van het Congres & Forum Publieke Ruimte gaat door op dinsdag 12 maart 2019 in de gebouwen van het International Convention Center (ICC) in Gent (Van Rysselberghedreef 2 – B-9000 Gent).

Het Congres en Forum Publieke Ruimte is een jaarlijks inspiratie- en netwerkmoment voor iedereen die beroepshalve of beleidsmatig betrokken is bij planning, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimten. Dialoog en betrokkenheid maken openbare ruimte tot publieke ruimte. Infopunt Publieke Ruimte is het aanspreekpunt voor professionelen, beleidsmakers en burgers die meer willen doen met hun leefomgeving. Het Forum vertegenwoordigt meer dan 40 Vlaamse gemeentebesturen, ruim 90 ondernemingen en organisaties die actief zijn op gebied van openbare ruimte en acht Vlaamse overheidsinstellingen en beroepsfederaties.

Op de ZinCo stand zal u kennis kunnen maken met het innovatieve ZinCo “Regenwaterrententie Groendak” ontwikkeld in de strijd tegen de klimaatverandering. (Droge periodes afgewisseld met langere en intensere regenbuien die voor overlast zorgen door een overbelasting van het rioolstelsel) Het nieuwe Regenwaterretentie Groendak is een combinatie van een traditioneel groendak, een onderliggend retentie-element en een instelbare Runoff Control om het water vertraagd te kunnen afvoeren.
Het opgeslagen regenwater in het retentie-element kan natuurlijk ook hergebruikt worden voor de irrigatie van de beplantingen op het groendak.

Meer info op: www.publiekeruimte.info.

Om korting te krijgen op het deelnametarief voor het congres kan u met ons contact opnemen.

België
0032 473 575 324
info@zinco.be

Nederland
0031 20 667 48 52
daktuin@zinco.nl

PLAT DAK DAG MODDE – HEULE – Donderdag 9 mei 2019

Op donderdag 9 mei 2019 neemt ZinCo (samen met andere gerenomeerde bedrijven) deel aan de &ldqPlat Dak Dag” georganiseerd door Modde (Industrielaan 8a – B-8501 Heule).
Tijdens dit event komt u alles te weten over dakdichtingen en groendaken - dus warm aanbevolen voor groendakaannemers, dakdekkers en architecten.
Aanvang : 17u
Een hapje en een drankje zijn voorzien.
Toegang is gratis – vooraf inschrijven (mogelijk tot 1 mei) is wel verplicht via:
info@zinco.be met vermelding van “Plat Dak Dag Modde”, uw gegevens en beroep en het aantal deelnemers.