Hier bent u: zinco.be > Valbeveiliging > PBM

Fallnet® PBM-set – Uw persoonlijke valbeveiligingsuitrusting

ZinCo Fallnet® PBM is de persoonlijke valbeveiligingsset die u zekert aan het ankerpunt. Het betreft een afvangbeveiliging die een enkel persoon zekert aan een ankerpunt en er voor zorgt ervoor dat deze niet kan vallen of, wanneer dit wel gebeurt, op tijd wordt opgevangen. De valafstand is beperkt en de krachten die vrijkomen op het lichaam worden verminderd tot een aanvaardbaar niveau.

Beschrijving:


Het harnas is uitgevoerd met banden die het lichaam omsluiten volgens de norm EN 361. Bij correct gebruik vangt het harnas de krachten op, verdeelt deze over het lichaam en houdt het lichaam in een rechtopstaande positie. Het touw beschikt over een manueel instelbare regelaar volgens EN 354, heeft een geïntegreerde schokdemper die voldoet aan de eisen die gesteld worden in EN 355 en kan worden gebruikt als veiligheidsuitrusting volgens EN 358e. De veiligheidssluiting van de PBM-set wordt aan een ankerpunt bevestigd die voldoet aan EN 795 (Fallanker of Fallnet®).

De lengte van het touw is manueel instelbaar zodat alle hoeken van het dak op een veilige manier kunnen worden betreden.